Kontakt z nami

Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA
ul. Jeżycka 44a/5, 60-865 Poznań
(61) 624 27 22  lub  530 309 030
 info@bnt-sigma.pl

NOWA FORMA SZKOLEŃ !

Szkolenia zdalne na zamówienie


SZKOLENIA "ZDALNE NA ZAMÓWIENIE"

Przez Internet  | Tylko dla Państwa firmy  |
Już od 1 uczestnika  |  Pewny termin  |

więcej informacji...

Szkolenia BRC Food

| BRC Food | Szkolenia BRCGS |

Szkolenia BRC, szkolenia dla zakładów produkcyjnych z wdrożonym system BRC, dotyczą takich zagadnień jak techniki przeprowadzania oceny podatności na zafałszowania (ang. Food Fraud), zarządzenie ryzykiem, metodologie służące przeprowadzeniu działań wyjaśniających (poszukiwanie przyczyn źródłowych (ang RCA – Root Cause Analysis), szkolenia dla auditorów wewnętrzych BRC, szkolenia dla auditorów wiodocych BRC. Tylko wybrane szkolenia BRC odnoszą się to tak specjalistycznych zagadnień jakimi jest monitoring środowiskowy, czy walidacja i weryfikacja. Szkolenia organizowane przez Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA kierowane do podmiotów certyfikowanych wg standardu BRC, rozwijają kompetencje techniczne personelu zakładów produkcyjnych w szczególności w obszarze zarządzania higieną produkcji, zarządzania alergenami, walidacją pomieszczeń czystych, projektowania i walidacji procesów termicznych (pasteryzacji żywności, sterylizacji żywności). W szczególności BNT SIGMA specjalizuje się w szkoleniach podejmujących tematykę higienicznego projektowania urządzeń (ang. hygienic design) i producenci zainteresowani standardem BRCGS mogą znaleźć szereg wartościowych informacji właśnie na szkoleniach serii hygienic design.

 

Hygienic Design cz.2 – Media oraz systemy pomocnicze w higienicznych procesach produkcyjnych

Hygienic Design cz.2 – Media oraz systemy pomocnicze w higienicznych procesach produkcyjnych
Hygienic Design cz.2 – Media oraz systemy pomocnicze w higienicznych procesach produkcyjnych

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub OTWARTE

Cena brutto: 10 947,00 zł (netto: 8 900,00 zł )

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu
Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE

Cena brutto: 9 840,00 zł (netto: 8 000,00 zł )
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl