
Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA |
Szkolenia dla branży spożywczej
| HACCP | BRC Food | IFS Food | FSSC22000 | Bezpieczeństwo żywności | Walidacja | Szkolenia dla branży spożywczej | Jakość mediów i systemów pomocnicznych |
Zakłady produkcyjne branży spożywczej muszą zapewnić, że wszyscy pracownicy wykonujący prace mające wpływ na bezpieczeństwo, zgodność z prawem i jakość produktu, posiadają niezbędne do danej pracy kompetencje. Ogólne szkolenia HACCP ukierunkowane na omówienie podstaw GMP/ GHP/ HACCP, czy też interpretacji wymagań standardu BRC/ IFS/ FSSC 22000, sprawdzają się przedsiębiorstwach, które przygotowują się do certyfikacji systemu zarządzania jakością lub też posiadają certyfikat od krótkiego czasu. Kilkuletnia praca w środowisku certyfikowanego systemu jakości, pojawiające się reklamacje lub incydenty jakościowe, często ujawniają potrzebę zmierzenia się z pewnym bardzo konkretnym/ szczegółowym zagadnieniem oraz potrzebę zapewnienia wysokiej jakości szkoleń zarówno kadrze zarządzającej, jak i kadrze technicznej, inżynierom, pracownikom działów inwestycji. Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA wychodzi naprzeciw oczekiwaniom szkoleniowym współczesnych zakładów produkujących żywność - u nas tematy szkoleń HACCP są "na czasie" i na najwyższym poziomie merytorycznym.
Tagi: haccp, gmp, ghp, hccp, hacap, system hacap, dobra praktyka produkcyjna, bezpieczeństwo żywności, pasteryzacja i sterylizacja żywności.
Branża spożywcza
Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów w technologii "in pack"

Forma szkolenia: SZKOLENIE TRADYCYJNE
Analiza wskaźnikowa procesów produkcyjnych

Forma szkolenia: SZKOLENIE TRADYCYJNE
Planowanie operacyjne w produkcji

Forma szkolenia: SZKOLENIE TRADYCYJNE