Kontakt z nami

Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA
ul. Jeżycka 44a/5, 60-865 Poznań
(61) 624 27 22  lub  530 309 030
 info@bnt-sigma.pl

NOWA FORMA SZKOLEŃ !

Szkolenia zdalne na zamówienie


SZKOLENIA "ZDALNE NA ZAMÓWIENIE"

Przez Internet  | Tylko dla Państwa firmy  |
Już od 1 uczestnika  |  Pewny termin  |

więcej informacji...

Szkolenia HACCP 

| HACCP | BRC Food | IFS Food | FSSC22000 | Bezpieczeństwo żywności | Walidacja | 

Zakłady produkcyjne branży spożywczej muszą zapewnić, że wszyscy pracownicy wykonujący prace mające wpływ na bezpieczeństwo, zgodność z prawem i jakość produktu, posiadają niezbędne do danej pracy kompetencje. Ogólne szkolenia HACCP ukierunkowane na omówienie podstaw GMP/ GHP/ HACCP, czy też interpretacji wymagań standardu BRC/ IFS/ FSSC 22000, sprawdzają się przedsiębiorstwach, które przygotowują się do certyfikacji systemu zarządzania jakością lub też posiadają certyfikat od krótkiego czasu.
Tagi: kultura bezpieczeństwa żywnościhaccp, gmp, ghp, hccp, hacap, system hacap, dobra praktyka produkcyjna, bezpieczeństwo żywności.

Warsztaty: Hygienic Design Practitioner - Wspólna ocena higieniczna wybranych linii produkcyjnych klienta

Warsztaty: Hygienic Design Practitioner -  Wspólna ocena higieniczna wybranych linii produkcyjnych klienta
Warsztaty: Hygienic Design Practitioner - Wspólna ocena higieniczna wybranych linii produkcyjnych klienta

Forma:         WARSZTATY W OBSZARZE PRODUKCYJNYM
Dostępność:  WYŁĄCZNIE DLA ZESPOŁÓW PRZESZKOLONYCH W ZAKRESIE "HYGIENIC DESIGN CZ.1"

Cena brutto: 10 947,00 zł (netto: 8 900,00 zł )

Hygienic Design cz.2 – Media oraz systemy pomocnicze w higienicznych procesach produkcyjnych

Hygienic Design cz.2 – Media oraz systemy pomocnicze w higienicznych procesach produkcyjnych
Hygienic Design cz.2 – Media oraz systemy pomocnicze w higienicznych procesach produkcyjnych

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub OTWARTE

Cena brutto: 9 717,00 zł (netto: 7 900,00 zł )

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu
Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE

Cena brutto: 9 840,00 zł (netto: 8 000,00 zł )

Analiza wskaźnikowa procesów produkcyjnych

Analiza wskaźnikowa procesów produkcyjnych
Analiza wskaźnikowa procesów produkcyjnych

Forma szkolenia: NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE

Cena brutto: 6 150,00 zł (netto: 5 000,00 zł )

Planowanie operacyjne w produkcji

Planowanie operacyjne w produkcji
Planowanie operacyjne w produkcji

Forma szkolenia: NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE

Cena brutto: 7 380,00 zł (netto: 6 000,00 zł )
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl